Voorbije activiteiten

November 2019

Herfstconcert Nostalgie Potpourri met volgende programma: link.

Januari 2018

Op 27 en 28 januari 2018 gaf Pojedu samen met het Academiekoor August De Boeck uit Asse, het Philharmonisch koor uit Antwerpen en de Koninklijke Harmonie Concordia uit Maaseik het concert Magnificat. Samen brachten we 3 mooie werken van de Waalse componist André Waignein, onder andere het prachtige Mangificat, geschreven voor harmonie en koor.

25 november 2017 - Najaarsconcert

Op zaterdag 25 november 2017 verzorgde Pojedu het najaarsconcert 'Parels van hier'. We brachten een gevarieerd programma met werken van componisten van eigen bodem, zoals André Waignein, Vic Nees, August De Boeck.

 

26 maart 2017 - Lenteconcert

Op zondag 26 maart verzorgde Pojedu samen met Bart Jacobs, een jonge, zeer talentvolle organist van de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal te Brussel, een lenteconcert in de Sint-Machariuskerk te Laarne. Dit concert werd georganiseerd door het plaatselijke orgelcomité. Pojedu bracht enkele liederen van Vlaamse componisten. Bart Jacobs speelde enkele solostukken op orgel en begeleidde het koor bij enkele liederen.

Foto: Geert Synnesael

 

November 2016 - Jubileumconcert

Op zaterdag 12 en 19 november bracht Pojedu samen met het Academiekoor August De Boeck uit Asse een jubileumconcert. Pojedu vierde het 30-jarg jubileum van de dirigent, Johan Van der Beken. Al 30 jaar lang leidt hij met veel enthousiasme en passie ons koor. We brachten werken van 3 grote namen: Mis in As van Schubert, Nänie van J. Brahms en het Koorfantasie van Van Beethoven.

Foto: Geert Synnesael

 

3 juli 2016 - Jaarlijks rommelmarkt

15 november 2015 - Aperitiefconcert

Zondagvoormiddag 15 november 2015 brachten we een programma met 'Een ernstig begin', een 'Happy' deel en koormuziek uit het 'Keltisch - Angelsaksisch' repertoire. We eindigden het concert samen met de kinderen uit de samenzangklassen van academie 'De Kunstbrug'. Pianobegeleiding: Steven Hellemans. Sopraansolo's: Linde Gettemans. Na het concert genoot iedereen van een lekker aperitief. 

 

5 juli 2015 - Jaarlijkse rommelmarkt

25 april 2015 - Benefietconcert t.v.v. vzw Embracing Life

Pojedu bracht op 25 april een concert t.v.v. vzw Embracing Life. We brachten samen met het Gents wereldkoor Karibu een benefietconcert met Afrikaanse tonen ter ondersteuning van een educatief project in Togo.   

Foto: Geert Synnesael

 

November 2014 - Requiem van Mozart

Op 8, 15 en 29 november 2014 bracht Pojedu, samen met het Academiekoor August De Boeck uit Asse en het gemengd koor Fa.Si.nant uit Drongen-Baarle, een combinatie van muziek en woord: het REQUIEM van W.A. Mozart verweven met het verhaal NOOIT MEER KEIZER geschreven door Marc De Corte. Lees hier het verslag van het concert

 Foto: Geert Synnesael

6 juli 2014 - Jaarlijkse rommelmarkt

Maart 2014 - Koorreis Melle Frankrijk

Pojedu reisde van 6 tot 9 maart naar Melle (Frankrijk, regio Poitou-Charentes). Vrijdagavond gaven we een concert in de gemeentelijke concertzaal; zaterdag kregen we een rondleiding in de sfeervolle gemeente. Beeld van het concert in Melle Frankrijk.